Астрологът Юлия Лифанова говори за доста интересен феномен,  свързан с

...
Астрологът Юлия Лифанова говори за доста интересен феномен,  свързан с
Коментари Харесай

Астролог разкри защо на 25 юли 2023 г. можем да променим лесно живота си и хода на съдбата

Астрологът Юлия Лифанова приказва за много забавен феномен,  обвързван с датата на междинната точка сред затъмненията. През 2023 година има няколко такива дни, а най-близката такава е през днешния ден!

Какво е междинна точка

В астрологията съществува понятието " междинни точки ": това са дати сред затъмненията. Сред астролозите е всекидневно тези дни да се назовават " измамници " - те имат силата на смешки и игри, когато можете да постигнете своето благодарение на смелост, спонтанност и елементарно отношение към живота.



През 2023 година " дните измамници " са разпределени както следва: 21, 28, 29 януари, 5 февруари, 28 април, 18 и 25 юли, 1 август, 21 октомври (+/- 3 дни въздействие). Смята се, че на тези дати хората могат да трансформират хода на ориста благодарение на истински хрумвания и съобразителна мисъл. Например, в случай че сте създали нещо неправилно в предходния Коридор на затъмнението от 20 април до 5 май, тогава можете да „ пренапишете “ сюжета на датите 18 юли и 25 юли, както и 1 август.

Общоприето е, че в ''дните измамници'' Драконът спи и не вижда по какъв начин променяте ориста си. Под Дракона астролозите имат поради Уроборос - творение, което съгласно митовете лежи в пръстен към нашия свят. Главата му е Възелът на бъдещия Раху, а опашката му е Кету. Главата и опашката на Дракона са тези, които дефинират позициите на затъмненията и самите трикстерски дни. Раху ще бъде в Овен, Кету във Везни - това са моментите, в които би трябвало да действате, да бъдете смели.



Денят измамник  25 юли 2023 г

И по този начин, на 25 юли силата на деня ще наподобява като изтрита – Луната ще навлезе в последните градуси на знака Везни и ще направи точна връзка с Миналия възел във Везни. Това значи, че можете да измененията обстановката в една връзка на 180 градуса. Например, напишете известие на човек и му предложите да се срещнете, връщайки предходни усеща и пристрастеност. Или, в случай че напуснете работата си, само че мечтаете да се върнете на остарялата си работа, просто се обадете на вашия управител този ден и му предложете среща.

Също по този начин в този ден можете да коригирате документ, да върнете продукт в магазина или да продадете това, което сте купили небрежно. Освен това можете елементарно да преговаряте с човек, който е прекомерно " сложен " за вас. Подходете към обстановката с оптималната подигравка, доведена до парадокс: облечете се в жанр, непосредствен до стила на този човек, разговаряйте с него, като му кажете това, което той желае да чуе от вас. Така бързо и умело ще постигнете задачата си.

Не забравяйте: силата на " дните измамници " е луда, тя обича дръзките и леко наивни дейности, само че главният аршин е, че би трябвало да действате почтено по отношение на себе си. Само тогава Вселената, разчитайки на вашата откровеност и спонтанност, ще откликне на желанията ви. И това ще ви разреши да коригирате грешката, като " превъртите " обратно събитията, които не ви устройват и не дават отговор на вашите потребности.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР